Jogi nyilatkozat

A jelen jogi nyilatkozat az ön tájékoztatásának minősül. A Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda honlapján megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb tanácsadásnak. Amennyiben többet szeretne megtudni a szolgáltatásainkról, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap naprakész és pontos legyen. Mindemellett nem vállalunk felelősségét a honlapon megjelent információk teljességéért és pontosságáért, továbbá azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, illetve annak működéséből, vagy nem megfelelő működéséből következnek. A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak szerint nem vállalunk továbbá felelősséget a honlapon elhelyezett linkek elérhetőségéért, tartalmáért, vagy felhasználásáért.

A honlap tartama a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szellemi tulajdona, amelynek akár részbeni, akár teljes felhasználása kizárólag az előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges.

A honlapon szereplő képek jogszerű forrásból származnak, azok felhasználási engedélyével a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda rendelkezik.”