Dr. Papp Álmos

Partner

Szakterületek:

Társasági összefonódások és felvásárlások,
Versenyjog
Nyelvismeret: angol

Gyakorlat

Dr. Papp 1997 óta dolgozik a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Irodánál, amelynek 2009. január 1-jétől partnere. Magyar ügyvéd, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a versenyjog és a kereskedelmi és közigazgatási tárgyú perek terén.

Dr. Papp rendszeresen publikál EU és magyar versenyjogi témában az International Law Organization versenyjogi hírleveleiben. Részt vesz a Nemzetközi Versenyjogi Liga (LIDC) munkájában és koordinálta a 2012-es magyar LIDC jelentés előkészítését. Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat versenyjogi témákban.

2009 óta folyamatosan szerepel a „Who’s Who Legal: Competition”, a világszerte egyik legnevesebb szakmai értékelésben. A Chambers and Partners szerint „dr. Papp Álmost kollégái különösen nagyra értékelik, és méltányolják széles körű szaktudását versenyjogi, társasági jogi és kereskedelmi peres ügyekben.”

Ahogy egyik ügyfele a Legal500-nak nyilatkozta: „Papp Álmos veterán versenyjogi szakértő, aki alapos ismeretekkel rendelkezik a jogterület és a piacok tekintetében.”

Kamarai tagság

Budapesti Ügyvédi Kamara, 1999

Tanulmányok

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, 1996