Dr. Rausch János

Irodavezető partner

Szakterületek:

Technológia, Média és Kommunikáció,
Általános társasági jog,
Társasági összefonódások és felvásárlások,
Jogviták,
Versenyjog
Nyelvismeret: angol, német

Gyakorlat

Dr. Rausch a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners managing partnere. Bejegyzett magyar ügyvéd, aki széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a versenyjog, a társasági jog, az energiajog, az összeolvadások és akvizíciók terén. Elsődlegesen a telekommunikációs jog és az azzal kapcsolatos peres ügyek terén rendelkezik jelentős szakértelemmel. Mielőtt a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners partnerévé vált, a budapesti Shearman & Sterling Irodánál társult ügyvédként dolgozott.

A Chambers szerint dr. Rausch „szakértő tárgyaló és nagyra becsülik a piacon.” A dr. Rausch vezette Bán, S. Szabó, Rausch & Partners csapatot a következőképp jellemzik: „A csapat különlegessége, hogy előre látják az ügyfelek igényeit és hasznos szabályozási tanácsokat adnak”

Ahogy egy ügyfele jellemzi a Legal500 számára: „Rausch János nemcsak profi tárgyaló, hanem kiváló peres ügyvéd is. Mindig előáll egy megoldással és egy tervvel a felmerülő problémák kezelésére. Irodavezető partnerként is mindig rendelkezésre áll, hogy megbeszéljük az ügyeket, és részt vesz a napi szintű szolgáltatásnyújtásban is.”

Kamarai tagság

Budapesti Ügyvédi Kamara, 1998

Tanulmányok

Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, 1995

Kapcsolódó hírek